#thuiskanhetook #zokanhetook campagne website

Twee campagnes, één website

NEWR ontwikkelde twee campagnes om patiënten, cliënten en mantelzorgers de mogelijkheden en voordelen van digitaal contact met een zorgverlener te tonen. #thuiskanhetook ook focust zich op alle patiënten die vanuit huis contact kunnen zoeken met zorgverleners, #zokanhetook richt zich op patiënten die gebruikmaken van thuiszorg. Beide campagnes komen qua informatievoorziening samen op één website.

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar
  • Avtar

Focus op digitale contactmogelijkheden

De focus bij het ontwerp van deze campagne website ligt primair op de mogelijkheden in digitaal contact met een zorgverlener en secundair op de voordelen daarvan. Daarnaast voorziet de toolkit in het aanbieden van promotiemateriaal aan zorg- en communicatieprofessionals, welke door NEWR is ontwikkeld in opdracht van Patiëntenfederatie Nederland.

Beide campagnes zijn geïntegreerd op één website en daarmee zijn de vijf digitale mogelijkheden gecombineerd op één homepagina; thuismeten, medicijndispenser, leefstijlmonitoring, beeldbellen en appen. Als bezoeker word je op de mogelijkheid van ieder mogelijk digitaal contact geattendeerd. Er wordt uitgelegd wat het betekent, hoe het werkt en waarom het voordelig kan zijn (bijv. besparen van tijd en geld op je reis naar de zorgverlener).

Homepagina en digitale functie pagina's

Focus op mogelijkheden en attenderen op voordelen van digitaal contact

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

Technisch hoogstandje

De toolkit is bestemd voor communicatie- en zorgprofessionals. In de toolkit worden teksten, animaties, posters, flyers, gifjes en social media uitingen gedeeld welke de professionals kunnen delen op hun eigen kanalen. In totaal zijn er 88 uitingen beschikbaar, die allen gespecificeerd zijn op doelgroep, functie en toepassing.

Je mag alle beschikbare uitingen downloaden, maar wellicht is het handiger als bijvoorbeeld fysiotherapeut, (doelgroep) die graag digitaal wil communiceren (functie) met zijn cliënten en alleen social media als communicatiekanaal (toepassing) heeft, om een selectie te downloaden. In dit geval kiest de fysiotherapeut qua filtering voor ‘ziekenhuis en praktijk’, ‘beeldbellen’ en ‘appen’ en ‘schermtoepassingen’. Zodat hij/zij alle social media uitingen kan downloaden voor beeldbellen en appen als fysiotherapeut. In plaats van alle 88 items te downloaden, download je er nu nog maar 10 die je allemaal (als .zip bestand) of individueel kan downloaden.

Toolkit met downloads

Selectie op maat van communicatie-uitingen die de communicatie- of zorgprofessional nodig heeft

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

Focust jouw website zich op de essentie?