STAATS INTERNETBUREAU

De filosofie waarom de staat je middels
webdesign helpt het internet mooier maken

DE STAAT IS GESTICHT

Als jonge hond heeft Tarek de Staat gesticht. Een ondernemer pur sang boordevol met ideeën en creatieve inzichten over een mooier en gebruiksvriendelijker internet. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij toonaangevende webbureaus in Friesland en Rotterdam was het voor Tarek tijd een volgende stap te maken. Een eigen Staat, wie wil dat nou niet? Wegens structurele drukte werd een zetel voor Jetze vrijgemaakt als Minister van Handel. Tarek neemt sindsdien de rol als Minister van Creatie waar. Jetze is het eerste aanspreekpunt van de Staat, is communicatief sterk en zorgt voor een gedegen projectplanning. Tarek komt met de creatieve concepten en unieke onderscheidende designs. 

Samen met een netwerk van specialisten

Samenwerken is als een rode draad door het bedrijf gespannen. We werken samen met een netwerk van freelancers (de regering), ieder met een eigen specialisatie. We beschikken daardoor over een enorme flexibiliteit in kwantiteit en kwaliteit. Per project stellen we een ‘op maat gemaakt’ team samen, waarbij Jetze als projectmanager en projectverantwoordelijke richting klant en regering fungeert. Wil je onderdeel worden van ons netwerk, neem dan contact met ons op.

Het doel

Het internet moet mooier! Dit is de missie van de Staat van Creatie. Ons middel is creatief conceptdenken en ultiem webdesign. Dat betekent een creatief, onderscheidend, uniek, conceptmatig, gebruiksvriendelijk, responsive en doeltreffend webdesign. Op alle fronten leveren we kwaliteit en willen we de verwachtingen van de klant overtreffen. De gebruiker moet de juiste beleving ervaren en intuïtief naar zijn/ haar doel kunnen navigeren.

Onze drijfveren

Wij ervaren optimale blijheid van een tevreden klant. Een klant met een idee/visie en passie die hulp nodig heeft in conceptdenken en/of realiseren van een website. Het geeft ons een kick en voldoening om een weldoordacht eindproduct op te leveren. Als onze klant zijn doelen bereikt, kunnen wij aan het eind van de week weer proosten op alweer een geweldige werkweek. Werken hoort leuk te zijn, want het kost je nogal wat vrije tijd. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken en te houden zodat wij ons werk altijd als een prachtig tijdsverdrijf kunnen zien!

Wij werken door middel van samenwerken

Het proces naar de realisatie van een nieuwe website wordt gezamenlijk met de klant ingezet. Brainstormsessies vangen gezamenlijk met de klant aan. We hebben input nodig om een uitgewerkt concept neer te zetten die bij de uitgangspunten en de doelen van de klant horen. Visie van de klant, gebruikers en de doelen van de website zijn de drie belangen die wij dienen. De klant vraagt een op maat gemaakt concept, wij vragen samenwerking en passie. 

Weten wat samenwerken voor jou in kan houden?Neem contact op

Hoe gaat een project in zijn werk?

Zoals gezegd laten we de klant meedenken en luisteren we naar haar uitgangspunten. In iedere fase van het proces. Van brainstorm naar functioneel design, van webdesign naar technische realisatie. In drie to vier feedback rondes vragen we naar de mening en het gevoel van de klant. Dit resulteert in eigenaarschap van de klant en efficiëntie in het proces. Samen maken we waanzinnige creaties die door gebruikers bovengemiddeld goed worden ontvangen.