Het internet moet mooier. gebruiksvriendelijker. intuïtiever.

Image

Een Staat is gesticht.

Als jonge hond heeft Tarek de Staat gesticht. Een ondernemer pur sang boordevol met ideeën en creatieve inzichten over een mooier en gebruiksvriendelijker internet. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij toonaangevende webbureaus in het noorden en de randstad was het voor Tarek tijd een volgende stap te maken.

Wegens structurele drukte werd een zetel voor Jetze vrijgemaakt als Minister van Handel. Hij is het eerste aanspreekpunt van de Staat, is communicatief sterk en zorgt voor een gedegen projectplanning.

Image

Vooruitkijken.

Het internet moet mooier! Dit is de missie van de Staat van Creatie. Ons middel is creatief conceptdenken en ultiem design. Dat betekent een onderscheidend, uniek, gebruiksvriendelijk en doeltreffend webdesign. Op alle fronten leveren we kwaliteit en willen we de verwachtingen van de klant overtreffen. De gebruiker moet de juiste beleving ervaren en intuïtief naar zijn/ haar doel kunnen navigeren.

Samen met een netwerk van specialisten

Samenwerken is als een rode draad door het bedrijf gespannen. We werken samen met een netwerk van freelancers (de regering), ieder met een eigen specialisatie. We beschikken daardoor over een enorme flexibiliteit in kwantiteit en kwaliteit. Per project stellen we een ‘op maat gemaakt’ team samen, waarbij Jetze als projectmanager en projectverantwoordelijke richting klant en regering fungeert.

* We zijn altijd op zoek naar goede freelancers. Wil je onderdeel worden van ons netwerk, stuur ons dan een mailtje.

Het internet moet mooier!
Het internet moet mooier!
Het Staatskantoor

Het ontwerpburo van de Staat is gesitueerd in de Blokhuispoort te Leeuwarden

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

slide

Image

Onze drijfveren

Wij ervaren optimale blijheid van een tevreden klant. Een klant met een visie en passie die hulp nodig heeft met een ontwerp. Het geeft ons een kick en voldoening om een weldoordacht eindproduct op te leveren. Als onze klant zijn doelen bereikt, kunnen wij aan het eind van de week weer proosten op alweer een geweldige werkweek. Werken hoort leuk te zijn, want het kost je nogal wat vrije tijd. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken en te houden.

Image

Werken door samen te werken

Het proces naar de realisatie van een nieuwe ontwerp wordt gezamenlijk met de klant ingezet. In een brainstormsessie verzamelen we input om tot een uitgewerkt concept te komen die bij de uitgangspunten en de doelen van de klant horen. Visie van de klant, gebruikers en de doelen van het ontwerp zijn de drie belangen die wij dienen. De klant vraagt een op maat gemaakt concept, wij vragen samenwerking, inzet en passie.

Image

Hoe gaat een project in zijn werk?

Zoals gezegd laten we de klant meedenken en luisteren we naar haar uitgangspunten. In iedere fase van het proces. Van brainstorm naar functioneel design, van webdesign naar technische realisatie. Na iedere presentatie vragen we naar de mening en het gevoel van de klant. Dit resulteert in eigenaarschap van de klant en efficiëntie in het proces. Samen maken we waanzinnige creaties die door gebruikers bovengemiddeld goed worden ontvangen.

Draag bij aan het mooier maken van het internet