Les jaan mei lef

Webdesign basisscholen: Krêft yn Kollektyf

Binnen KyK werken 34 basisscholen samen om passend openbaar onderwijs te bieden voor kinderen in de gemeenten Harlingen, Súdwest-Fryslân, Fryske Marren, Leeuwarden en de Waadhoeke. Dat doen ze samen. Samen met kinderen, ouders en leerkrachten. Wij maakten een webdesign voor alle aangesloten basisscholen van Kyk

KyK, dat noemen wij nou Krêft yn Kollektyf.

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar

“Fijn samenwerken vanuit de kernwaarden: Kundig, creatief en verbinding”


Avtar

Maeike

Een huisstijl met lef

Samen met Netsupport zijn we de uitdaging aangegaan om een website met lef te creëren. Wij verzorgden het ontwerp, terwijl Netsupport verantwoordelijk was voor de techniek. We zijn aan de slag gegaan met een bestaande stijl en logo. Onze taak was om een brutaal en rebels webontwerp te maken voor verschillende doelgroepen: ouders/verzorgers, scholieren en de werknemers van KyK.

Beeldconcept

Rebels zijn… iedereen heeft het in zich. Want wie heeft er nou niet het hele schrift volgekrast met kleine tekeningetjes? Die schetsjes noemen we doodles. Doodles vormen de verrijking van het huidige beeldconcept van KyK: foto’s met een knipoog naar kijken, gecombineerd met leuke kleurrijke doodles.

Image
Zonder lef kun je niet leren.
Zonder lef kun je niet leren.

Webdesign

We hebben een stijl met lef ontwikkeld en zijn zelfs nog een stapje verder gegaan. Door geanimeerde doodles toe te voegen, krijgt de website een brutale knipoog en komt hij nog meer tot leven.

Bekijk het hier: kykscholen.nl

Webdesign
SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

Centraal Bureau voor de Statistiek

83

verschillende doodles

1

missie

34

scholen aangesloten bij het Kyk collectief

Op zoek naar een website voor jouw basisschool?