Voorop blijven lopen in de luxe ontbijt-, lunch- en borrelcatering

Delibert levert topkwaliteit en laat dat zien

Delibert levert alles voor een luxe ontbijt, lunch en borrel. Heerlijke schalen met bijzonder lekkere broodjes. Compleet verzorgde borrels en catering op locatie. Vanuit Schiedam kan Delibert tot wel 50.000 mensen voorzien van een lunch op locatie. Voorop blijven lopen in deze markt is nodig, want concurrenten staan in deze branche niet stil. Sinds 2014 is Delibert klant bij ons en zijn er verschillende vraagstukken bij ons neergelegd. Ditmaal was de algemene online presentatie (wederom) aan de beurt. Als je voorop moet lopen, moet je presentatie steeds weer worden bijgeschaafd naar de wensen van de toekomst. Bezoekers moeten online het gevoel krijgen ze dat bij Delibert de beste partner hebben getroffen wat de catering van luxe ontbij, lunch en borrelhapjes betreft, zoals dat ook zo is wanneer de broodjes gegeten en geleverd worden.

Bekijk de webshop van Delibert

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar
Image

Een webshop met data uit het EC Base ERP-systeem

Donkerblauw en oker, een klassieke kleurencombinatie. Het straalt een zekere vorm van luxe uit, samen met prachtige fotografie en hier en daar een leuke kwinkslag in de tekst. Bij Delibert kregen wij alle vrijheid om samen te werken aan een prachtig eindproduct. Delibert draait op het ERP systeem van EC Base. Bert’s voorraden, artikelen, pakbonnen, etiketten en ga zo maar door worden allemaal in het EC Base systeem nauwkeurig bijgehouden. Het systeem is gekoppeld aan de website zodat Bert altijd realtime weet wat er die dag staat te gebeuren. Op tv-schermen in het kantoor worden de rij-routes berekend en de chauffeurs kunnen direct op pad.

Webshop
SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

Bert.. wanneer bezorg je in Friesland? #honger
Bert.. wanneer bezorg je in Friesland? #honger
Responsive
SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

Ze zijn snel, adequaat, creatief en betrouwbaar. Daarnaast hebben ze heel veel feeling met de branche waarin wij opereren. Wij werken nu al 6 jaar samen met de Staat van Creatie en nog steeds tot volle tevredenheid. De samenwerking geeft ons nog steeds veel inzicht en energie. Ook nu hebben ze weer iets moois voor ons neergezet!


Avtar

Bert de Lange

Social media

Samen met de website mochten we ook kijken naar de uitingen op social media. Voor Facebook, Linkedin en Instagram maakten we een nieuwe opzet. Deze hebben we in Canva gezet zodat ze zelf verder kunnen met verschillende posts.

Socials

Met een knipoogje

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

Centraal Bureau voor de Statistiek

50

uren webdesign

50

keren honger gekregen

100+

heerlijke producten

1

Bert

Samen werken aan jouw online presentatie?