Energieke uitstraling voor Groengasbedrijf

Van restproduct tot groengas. Hoe leg je dit verhaal uit?

Biovalue heeft in Nederland meerdere biogasinstallaties. Hierin vergisten ze organische restproducten, zodat biogas ontstaat. Na het schoonmaken van het biogas heeft het dezelfde kwaliteit als aardgas. Dan noemen ze het groengas. Je zou kunnen zeggen dat BioValue het gas van de toekomst is. Ze zeggen zelf niet voor niets: "we fuel the future".

Ondernemer Ids Schaap, een van de allereerste klanten van de Staat van Creatie, begon bij zijn vader op de boerderij met hun eigen biogasinstallatie en is sindsdien niet meer gestopt met uitbreiden. Ze helpen met hun team inmiddels meerdere boeren met het opzetten van hun eigen biogasinstallaties en alle wetgeving daarom heen. Ze lopen voorop in de branche en werken samen met grote namen als Eneco, BP en Friesland Campina.

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar
  • Avtar

Benieuwd naar het eindresultaat?
Ga naar de website

Website

Fris groen en helder blauw gecombineerd met veel witruimte zorgt voor een net geheel.

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

We Fuel the future!
We Fuel the future!

Bijzonder om te zien hoe een schets, werkelijkheid wordt. En uiteindelijk nog mooier en praktischer dan je in eerste instantie hebt bedacht.
Het is een leuk proces om samen met de Staat van Creatie aan te gaan. Het contact was fijn en laagdrempelig, via een makkelijke en handige tool konden we feedback geven en ontwikkelingen bekijken.
Meer dan tevreden met het resultaat dat we samen hebben neergezet!


Avtar

Freke Hof | Marketing & Communicatie Biovalue

Een website die energie uitstraalt?