backalle blogberichten
blog

Vrijheid in samenwerken

Avtar
Geschreven door
Jetze Paulusma
Minister van Handel

Vrijheid in samenwerken

Als de Staat staan we voor samenwerken! Met opdrachtgevers, freelancers, programmeurs, strategen, online marketeers, fotografen en tekstschrijvers. We willen het internet een beetje mooier maken en we weten als geen ander dat we dat niet alleen kunnen.

Ook de politiek heeft er tegenwoordig de mond vol van. We veranderen van een verzorgingsstaat naar een ‘participatiemaatschappij’. Uitgaan van de gedachte dat wanneer mensen zelf vorm geven aan hun toekomst, zij niet alleen waarde toevoegen aan hun eigen leven, maar ook aan de samenleving als geheel.

Klinkt goed, maar je weet als burger dat daarmee ook een deel van je zekerheid wegvalt. De zekerheid van verzorging van wieg tot graf, is niet meer. Als ondernemer realiseer je jezelf weer eens waarom je aan het ondernemen bent geslagen. Zekerheid is een relatief begrip en zaken naar je eigen hand zetten en het ontplooien van ideeën werkt nou eenmaal beter als je zelf onderneemt. Je hebt namelijk alle vrijheid om te doen, te laten en te ondernemen. Dat voelt als vrijheid.

Als de Staat kiezen we voor vrijheid. Vrijheid in design, vrijheid in samenwerking, vrijheid in werken en vrijheid in ondernemen. Nooit kiezen voor gebaande paden, altijd kiezen voor een nieuw concept. Waarde creëren voor onze klant, met als doel het internet een beetje mooier te maken.

De samenwerking is één van de peilers van hoe wij mooie, unieke, creatieve en gebruiksvriendelijke websites maken. Dat begint bij een droom van de opdrachtgever en die droom kruist de degens van vele professionals. Het eindproduct is een website die afgestemd is op de droom van de opdrachtgever en de wensen van haar opdrachtgevers.

De Staat is een klein bedrijf, maar door samenwerking tot grootse zaken in staat. Wij zijn de professionals waarmee we dag in dag uit mogen samenwerken dankbaar en willen met hun hulp ons op een dag, op alle fronten, meten met de grote internetbureaus (als in: aantal medewerkers) van Noord-Nederland. Dat doen we samen, niet alleen. In vrijheid!

Geniet van bevrijdingsdag 2016! Proost!