backalle blogberichten
vacature

Vrije zetel: Wij zochten een Minister van Creatie

Avtar
Geschreven door
Tarek Laarif
Minister van Creatie

{UPDATE: VACATURE GEVULD: Wij hebben twee minister van Creaties gevonden!}

Een vacature bij de Staat. Dat komt niet vaak voor. En al helemaal niet een positie in de regering. Jij kunt dit. Hopen we.

Wat verwachten we? (En verwachtingen mogen overtroffen worden)

 • Jij ontwerp fantastische dingen. The good stuff.
 • De oooh’s en aaaah’s vliegen over de tafel als jij je werk laat zien.*
 • Wekt verbazing op bij vriend en vijand als jij je presentatie van je werk doet*.
 • Je hebt een voorliefde voor digitaal ontwerp, maar verafschuwt ook zeker niet een keer lekker een klus in print. Want print is not dead.
 • Je kunt na een klantgesprek en een briefing een visuele identiteit ontwerpen die de klant gegoten zit als een nieuwe comfortabele jas.
 • Je kunt je eigen projecten draaien, dus zelf projectmanagement doen. Je vindt het ook prima als je collega Jetze je op een project aanstuurt
 • Je durft fouten te maken en je bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen, omdat je weet dat dat de manier is om van elkaar te leren en samen verder te komen.
 • Je kunt developers en frontenders goed aansturen en vertellen wat ze moeten maken*.
 • Een klant die vraagt om meer wauw-effect? Jij hebt dat. Jij brengt dat in, met bulten tegelijk*.
 • Je snapt zelf ook voldoende van WordPress en html/css om eenvoudige aanpassingen te verrichten*.
 • Jij kunt de wensen van eindgebruikers samen met ons door vertalen naar een goed vormgegeven gebruikerservaring. Eigenlijk is dat het hele eieren eten. Op ieder vlak. En over eieren eten gesproken. Vers gekookte eitjes in de lunch. Maar dat komt later in deze vacature.

En nu?

Een mooie brief, mooie cv… ja dat zal wel. Dat geloven wel wel.. Wij zijn op zoek naar iemand die perfect past binnen ons team. We zitten natuurlijk vaak bij elkaar op kantoor en werken aan dezelfde opdrachten. Dat doen we graag zonder grote conflicten. Zoals een echte Staat betaamd zijn we natuurlijk eensgezind. Wat wij belangrijker vinden is wie je als persoon bent en van welk niveau je portfolio is.  Je gaat ons dus vooral overtuigen met je persoonlijkheid en een hele mooie set werk.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een plek bij een van de toonaangevende creatieve bureaus in Friesland waar je verder kunt groeien en waar je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen. Maar ook een plek waar jij jezelf mag zijn en waar je naast iedere dag verse lunches ook een club leuke collega’s bij krijgt!

Een bedrijf waar we:

 • Regelmatig ook even relaxt doen.
 • Eigenlijk nooit buiten kantoortijden werken
 • Ruimte hebben om een balletje op het plein te trappen
 • Even een ijsje in de stad halen
 • biertje te drinken aan het einde van de (vrij)dag
 • en met grote regelmaat de visboer, falafelman, sushirestaurant of de marktkoopman een bezoekje brengen.

Je krijgt euro’s, maar daarvoor moet je zelf de onderhandelingen doen met onze Minister van Financiën.

Flexibel als een tuinslang

Wij houden van reizen en vakanties. Dus ook voor jou zijn er mogelijkheden om opties in je contract te zetten zodat je wat meer vakantiedagen kunt opbouwen. Wil je een keer 3 maanden op een strand in Thailand zitten en van daaruit je werk doen? Prima, zolang je goede wifi hebt daar. Daarnaast is het ook mogelijk om langer verlof op te nemen, dan wel onbetaald. Daar doen we in ieder geval niet moeilijk over. Thuiswerken mag natuurlijk. Maar we vinden het ook erg gezellig als je op kantoor bent.

Werkervaring

Dat maakt ons helemaal niks uit. Wij vinden dat het niet gaat om ervaring, maar vooral om wie je bent en de kwaliteit van je werk. Verras ons. Als jij relevante ervaring of opleiding hebt dan horen we dat graag.

Start vacature

Zodra jij er klaar voor bent, zijn wij er ook klaar voor. Even je proefmaand doorzweten en dan kunnen we elkaar hopelijk nog heel lang verblijden met mooie dingen.

Hoe reageer je?
Stuur een mail, fax, brief, bel of voel je vrij om een andere creatieve ingang te zoeken. Gebruik je hoofd, laat je hart spreken en vertel wie je bent** en waar je gewerkt hebt, daarnaast vinden we je portfolio wel interessant om door te neuzen.

* Het zou mooi zijn als je hieraan voldoet, maar geen deal-breaker. Voldoe je niet aan alles, net niks of bijna niks? Voel je dan nog steeds vrij om je werk op te sturen! Portfolio is leidend. Al je superkrachten zijn mooi meegenomen.

**Heet je toevallig echt Jelle, Sytze, Maxima of Sanne?  Dan bakt Meesterbakker KW zelf een goede taart voor tijdens het kennismakingsgesprek.

 

Check onderstaande video om te zien wat voor collega we zoeken.

Image
Playplay

Wat voor collega zoeken we?