Een website zoals Bentley... maar dan anders.

De kraamkamer van houten schepen krijgt een podium

Jachtwerf de Jong is een Friese jachtwerf waar al sinds 1653 houten schepen worden gebouwd en waar alleen de allerbeste vakmensen werken. Jachtwerf de Jong staat voor vakmanschap, hoog afwerkingsniveau en oog voor detail. De Hellingbaes Aaldert de Jong heeft oog voor detail en design. Het verzoek aan ons om zijn fantastische vloot boten en wijde opzet aan diensten te etaleren op het internet. De doelstelling voor de nieuwe website is het gevoel van de werf, het product, de sfeer, het ambacht en de historie op een heldere en eigentijdse wijze communiceren.

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar
  • Avtar

De verwachtingen waren hoog, zeer hoog. Ik ben dik tevreden over de nieuwe site en het is geworden wat ik er van had verwacht.


Avtar

Aaldert de jonge - Hellingbaes

Creatief en flexibel! Tarek maakt schitterend werk, maar daarin laat hij goed de wensen van de klant naar voren komen. En niet zoals de meeste creatieveling die hun eigen creatie er maar door drukken.


Avtar

Aaldert de jonge - Hellingbaes

De verwachtingen lagen hoog

Dus werken we eerst een gedegen plan uit

Aaldert heeft torenhoge verwachtingen van zijn website. Hij wil het gevoel dat klanten bij zijn werf en product hebben overbrengen op zijn website. Visueel is daarbij het sleutelwoord. Aaldert heeft zich laten inspireren door visuele knoppen op de website van Bentley. De verschillende schepen moeten op op een ambachtelijke manier getoond worden.

Voordat we met het webdesign beginnen werken we eerst een plan de campagne uit. Op basis van een gezamenlijk brainstormgesprek met Aaldert hebben we getekende schetsen gemaakt van de functionaliteiten op de website. Daarbij springen de videoweergave op de homepage, de uitgebreide werkwijze, dienstendetailpagina, de schepenpagina en de historiepagina het meest in het oog.

De boomstam wordt een boot
Het verhaal van Jachtwerf de Jong wordt uitgebreid verteld

Jachtwerf de Jong is er trots op dat men het ambacht in huis heeft om met vakmanschap, hard werken en liefde van één boomstam een uniek en exclusief schip kan bouwen. Men bouwt schepen met karakter en een ziel.

Zoals je op de huidige website kunt kijken wordt er op de website veel aandacht besteed aan de details en de visuele weergave van de prachtige schepen die gebouwd worden. De website kenmerkt zich in beleving, vertaling van de bedrijfsidentiteit en in een goede en gebruiksvriendelijke structuur. Men navigeert gemakkelijk en is zich bewust van de veelzijdigheid in het aanbod van producten en diensten.

Een website met de warmte van hout

Warme bruine kleuren gecombineerd met heldere fotografie

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

Van boomstam tot boot
Van boomstam tot boot
Het belang van papier

Zijn klanten willen iets in handen hebben. Er wordt bijvoorbeeld ieder kwartaal een papieren nieuwsbrief gestuurd.

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

BAM! Resultaten

11

Viltstiften zijn gesneuveld in de conceptfase

800

Bezoekers per maand

100%

Aangesloten bij alle communicatie-uitingen

Zoek je een 'ambachtelijke' website?