Bekend worden als de beste fysio voor nek en rug. En blijven.

Een frisse en energieke huisstijl met sprekende illustraties

Fysiotherapiepraktijk Hettinga & Trip is de nek- en rugspecialist in regio Leeuwarden. Ze werken vanuit Leeuwarden en Warga. Met een klein team specialisten kiezen ze ervoor om alles heel persoonlijk te houden. Dichtbij de klant te blijven. Wij hebben in de uitingen die als uitgangspunt genomen. De medewerkers van Hettinga & Trip staan altijd voorop. Zij voeren het woord en laten hun kennis spreken. De website zit bovendien vol met pagina's waar je naar aanleiding van je klacht kunt zien wat je eraan kunt doen. Dit alles wordt ondersteund met video's.

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar
  • Avtar
  • Avtar
Huisstijl

Fris en vernieuwend

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

Website

Hettinga is de specialist in Nek en Rug problemen.  In het verleden hebben ze een website gehad waar al deze nek en rug problemen stonden verzameld. Wij hebben dit geintegreerd in de nieuwe en krachtige website. De online vindbaarheid is hiermee enorm omhoog gegaan.

Website
SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

slide

Wij hebben de ervaring met De staat van creatie als zeer prettig ervaren. Het contact verloopt met korte lijntjes en we hebben snel inzichtelijk wat wel en niet mogelijk is.
Het resultaat van de nieuwe website heeft ons echt verrast. De functionaliteit en opbouw zijn we erg content mee. Daarnaast zijn ze enorm creatief in het vinden van oplossingen.


Avtar

Tjebbe Hettinga

Klantencijfer: 9.5 Dat mag je laten zien!
Klantencijfer: 9.5 Dat mag je laten zien!

Centraal Bureau voor de Statistiek

28

illustraties gemaakt

0

behandelingen nodig gehad

Past een persoonlijke aanpak bij jouw bedrijf?