Geef geluk een hand

De representatie van de zoektocht naar geluk.

Middels een aantal creatieve sessies zijn we aan de slag gegaan met een concept, fotoconcept, verrijking van de huisstijl en pay-off. Als gevolg van een fijne samenwerking met de opdrachtgever kregen we de vervolgopdracht om het webdesign van de nieuwe website voor onze rekening te nemen. Voor een optimaal resultaat heeft Tarek een training gevolgd om zich beter in de opdracht in te kunnen leven, uiteraard was Tarek ook zoekende naar zijn persoonlijke vijf persoonlijke levensdoelen. Deze opgedane inspiratie, gecombineerd met de visie en energie van Sijbe, Boukje en Anja, heeft een website opgeleverd waarmee Big Five for Life haar doelgroepen op een frisse en moderne manier aan kan spreken.

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar

Ik ben ontzettend verrast door de feeling die Tarek vanaf het begin met ons bedrijf had. Er waren weinig woorden nodig om onze wensen over te brengen.


Avtar

Anja van Dingen - Happiness Manager Big Five for Life

Communicatieconcept
“Get a life”, “Jij aan het roer” of toch “Geef geluk een hand”

De naam “de Staat van Creatie” is bewust gekozen. De focus ligt enerzijds op webdesign en het bouwen van websites. Maar anderzijds op het ontwikkelen van communicatieconcepten voor bedrijven en merken, zowel offline als online. Hoe kunnen we de doelgroep optimaal benaderen? Hoe kunnen we een concept neerzetten die aansluit bij de bedrijfswaarden? Hoe weten we Nederland bewust te maken dat je Big Five kennen verhelderend, gelukkig makend en soms levens veranderend werkt?z
Dat zijn mooie vragen om mee aan de slag te gaan. Aan de hand van het strategie document zijn we, gezamenlijk met Jasper van Zanten (ZAGA Online Marketing), gaan brainstormen op de wijze waarop we Big Five for Life opnieuw in de markt gaan zetten. Middels een nieuwe propositie, concept, pay-off en huisstijl elementen. We nemen je in onderstaande fotopresentatie mee in de chronologische ontwikkeling van dit proces.

Wat straalt er een positiviteit uit van het team van Big5! Ook weten ze allemaal goed wat ze willen en vullen ze elkaar goed aan in specialismen. Op de een of andere manier was er direct synergie, waardoor we elkaar heel goed begrepen en we tot dit prachtige eindresultaat zijn gekomen.


Tarek Laarif - Minister van Creatie

Het schetsen van geluk
De online vertaling van het vinden van je Big5!

Schetsmatig heeft Tarek de home pagina, de coachdetail pagina en de doelgroep pagina (particulieren) uitgewerkt. Belangrijke elementen voor het designen van de website waren; gebruiksvriendelijkheid, informeren, betrouwbaarheid, professionaliteit en overzichtelijkheid. Al deze elementen zijn verweven in de schetsen. Zo wordt betrouwbaarheid bijvoorbeeld gecreëerd door een visueel en strak design, met onafhankelijke beoordelingen van klanten en video-interviews met persoonlijke ervaringen van ervaringsdeskundigen.

Design in harmonie
Harmonie druppelt door in design

Harmonie, één van de vijf persoonlijke levensdoelen van Tarek Laarif, Minister van Creatie bij de Staat. Harmonie is één van de factoren waarin je bij webdesign naar streeft. Harmonie is wat bigfiveforlife.nl gekregen heeft. Er zijn in totaal 11 unieke templates gecreëerd waarmee de website is opgebouwd. De gekozen stijl is vooral fris, strak en bezit speelse elementen. De doelgroepen ‘particulieren, scholen en bedrijven’ worden direct op de home pagina naar de plaats van bestemming genavigeerd.

Iedere doelgroep heeft zijn eigen landingspagina, waarbij alle relevante elementen die Big Five for Life kan bieden aan de doelgroep wordt aangeboden. Middels de fel oranje gekleurde call-to-action knoppen wordt de bezoeker geleidt naar een aanvraag van informatie of aanmelden voor een training. Pindrop (technisch specialist) heeft ons design 1 op 1 in een goed functionerende website opgeleverd.

Een korte titel over de voortgang van een logodesign en hoe dat in zijn werk gaat.

Als je nog iets extra wilt vertellen over deze stap in het proces dan staat dat hier. Als je nog iets extra wilt vertellen over deze stap in het proces dan stagat dat hier

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

Een korte titel over de voortgang van een logodesign en hoe dat in zijn werk gaat.

Als je nog iets extra wilt vertellen over deze stap in het proces dan staat dat hier. Als je nog iets extra wilt vertellen over deze stap in het proces dan stagat dat hier

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

Samenwerkingen als met ZAGA, Pindrop en Big Five for Life maakt wederom duidelijk dat kleine specialistische bedrijven tot mooie dingen in Staat zijn.
Samenwerkingen als met ZAGA, Pindrop en Big Five for Life maakt wederom duidelijk dat kleine specialistische bedrijven tot mooie dingen in Staat zijn.

BAM! Resultaten

8

Uren gebrainstormd

344

Pepernoten gegeten

1

Minister ontdekte zijn Big 5

Wil jij ook zo'n vette website?