Ontwerpers van
ervaringen, bouwers
van beleving

Waar al twee hadden gefaald. Was het nu onze beurt.

Online specialist Imaga kwam bij ons met de vraag: "Kunnen jullie een design maken waar deze mannen heel enthousiast van worden? Het is de vorige twee designbureaus niet gelukt." Dat is een uitdaging die wij nooit uit de weg gaan. Artitude, bekend van de realistische Onderwaterwereld in het Friese Natuurmuseum en de letters 'Ja Jonge, Nee Juh' in de Leeuwarder binnenstad, hadden hoge verwachtingen.

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar
Vandaag is rood

Rood als basiskleur met parallax-effecten in de achtergrond.

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

slide

slide

slide

slide

Strak met een beetje kunst

Precies zoals de mannen van Artitude werken. In het design verwerkten we schilderachtige penseelstreken om al het strakke een tegenwicht te bieden. Daarnaast  bewegen de elementen los van elkaar over de pagina: zo suggereren we diepte.

Beleving, ervaring en passie. Dat moet erin!
Beleving, ervaring en passie. Dat moet erin!

Een van de uitdagingen was om te ontdekken wat de mannen van Artitude echt wilden. Maar ook waar het eerder misging. Het ontbrak hem aan ziel, beleving, passie. Juist die ingrediënten die Anton en zijn mannen iedere dag in hun werk stoppen. Dat wilden ze ook in hun website! 

Kunnen jullie een design maken waar deze mannen heel enthousiast van worden? Het is de vorige twee designbureaus niet gelukt.


Avtar

Marco Kramer - IMAGA

Mis je beleving in je huidige website?