Hoe overtuig je een 55+er om groots te investeren in een risicofonds?

Vertrouwen uitstralen

Harry Mens ontvangt hem regelmatig om het financiële nieuws door te nemen in Business Class; Etienne Platte van Antaurus. Etienne is mede-eigenaar en weet met zijn competente team al 12 jaar lang een bovengemiddeld rendement met een benedengemiddeld risico te bewerkstelligen.

Kabinetsformatie

  • Avtar
  • Avtar
  • Avtar

In pellentesque faucibus vestibulum. Nulla at nulla justo, eget luctus tortor. Nulla facilisi. Duis aliquet egestas purus in blandit. Curabitur vulputate, ligula lacinia scelerisque tempor, lacus lacus ornare ante, ac egestas est urna sit amet arcu. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed molestie augue sit amet leo consequat posuere. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut et magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus luctus urna.

Paars als krachtige kleur

De huisstijl is strak doorvertaald in de website. Om rust te bewaren is er naast paars veel gewerkt met witte vlakken.

SWIPE ‘MSWIPE ‘M
slide

Dit is de tekst in de slide

slide

slide

slide

Een website die perfect aansluit bij de doelgroep
Een website die perfect aansluit bij de doelgroep

Ook is het interessant om te vernemen dat senioren gevoelig zijn voor ‘statements en beloften’. De website opent dan ook met een duidelijk statement op de homepagina. In het verleden was dit ‘kapitale kracht’, welke minder goed bij de doelgroep aansloot. Hiernaast een visuele weergave van het rendement van het fonds ten opzichte van de markt. Een ander belangrijk onderdeel was de persoonlijke aanpak. Daarom wordt ook op de homepage direct het team voorgesteld. Bijna iedere pagina sluit af met 4 links: Het informatiepakket, de kennissessies, participeren in het fonds en op de hoogte blijven van de prestaties via het maandbericht.

BAM! Resultaten

2200%

Stijging in vervoer in Noord-Oost Friesland

540

Nieuwe aanmeldingen via de website

Geven wij een nieuwe look aan je website?