Stagiair vormgeving gezocht

Vrije zetel in de regering
gepost op door Jetze Paulusma | Minister van Handel

Per januari/februari 2020 heeft de Staat van Creatie een vrije zetel voor een stagiair. Ieder halfjaar begeleiden wij een student in zijn/haar vormgevingsontwikkeling. Per januari/februari is er één plekje beschikbaar en als jij creatief bent, goed overweg kunt met de Adobe programma’s en bovenal jouw, onze en de klant haar verwachtingen wilt overtreffen, dan zouden we heel blij zijn als jij je motivatie met portfolio met ons deelt!

 

Wie is de Staat?

Het internet moet mooier! Dagelijks zien wij op het internet nog teveel websites voorbijkomen die niet intuïtief, niet gebruiksvriendelijk, niet creatief, saai zijn en niet doen waarvoor ze gemaakt zijn. Dat kan dus beter! De Staat heeft zich gespecialiseerd in het vormgeven van websites en willen dat een gebruiker van de website een optimale klantbeleving krijgt, zonder na te denken.

Marije, Klaas-Wytze en Tarek zijn onze vormgevers die dagelijks hieraan werken. Zij hebben allemaal kennis van het vormgeven van een goede en mooie website en kunnen jou als stagiair verder helpen om ook de eerste stappen te zetten naar webdesigner. Naast het team aan vormgevers is Jetze de projectmanager en zorgt er voor dat projecten tot het eerste klantcontact tot oplevering goed verlopen.

Wat doen wij?

In de eerste plaats websites vormgeven, maar als je een website vormgeeft komen er meer vraagstukken vanuit de klant naar voren. Naast het vormgeven van websites designen wij ook logo’s en huisstijlen, concepten, campagnes en offline communicatie (posters, flyers, visitekaartjes, etc.). Kortom, je werkzaamheden zijn ontzettend gevarieerd.

Wij bieden

– Een prettige werkplek
– Zoveel mogelijk werkplezier
– 1 op 1 begeleiding van drie ervaren creatieve vormgevers
– Gevarieerde design werkzaamheden
– Kennis over vormgeving (je wordt echt beter!)

Wij zoeken

– Grafisch vormgeving student (MBO of HBO)
– Passie voor design
– Een goede mentaliteit
– Behendigheid in Photoshop, InDesign en Illustrator
– Iemand die pleinvoetbal als een plus ervaart

Als je in het menu klikt op projecten, dan zie je een selectie aan projecten waar wij de vormgeving voor hebben gedaan. In het geval jij je graag wil ontwikkelen op het vlak van design (en dan met name webdesign), in een klein team wilt werken en in een leuke omgeving (oude gevangenis), dan mag jij je motivatie met protfolio aan mij versturen: jetze@destaatvancreatie.nl.

Ik kijk uit naar je mail!

Jetze Paulusma
Minister van Handel