Struiksma Makelaars

Van huis uit sinds 1974

Met 40 jaar ervaring een nieuwe start maken

HEDENDAAGSE ART DECO ALSJEBLIEFT

Na 40 jaar naam gemaakt  te hebben, onder de vlag Faber Makelaardij Sneek, besluit Bart Struiksma dat het tijd is zijn eigen vlag te hijsen. In zijn vraag voor een totaalconcept van de nieuwe huisstijl en website moet de ervaring, professionaliteit, familiariteit, betrouwbaarheid en persoonlijke benadering naar voren komen. Maar dan met een art deco stijl, fris, strak en opvallend. Zodat Struiksma Makelaars domineert in het straatbeeld van Sneek/ Bolsward e.o.

Huisstijl en drukwerk
 
Tarek
Marije
 
Webdesign
 
Tarek
 
Projectleiding
 
Jetze
 
Techniek
 
Aydin
 
Huisstijl en drukwerk
 
Tarek
Marije
 
Webdesign
 
Tarek
 
Projectleiding
 
Jetze
 
Techniek
 
Aydin
 

ART DECO

Maar dan in een modern jasje

Na 40 jaar heeft Bart de kans aangegrepen om zijn persoonlijke stempel op het makelaarskantoor in Sneek te drukken. Met de naam “Struiksma Makelaars, van huis uit sinds 1974” maakt Bart het kantoor persoonlijk en ontstaat de verwijzing naar de jarenlange ervaring van het kantoor en zijn team.

Aan ons het verzoek om een huisstijl concept uit te werken dat persoonlijke benadering, ervaring en vertrouwen vertegenwoordigd in een hedendaagse art deco stijl. De onderstaande beelden geven het proces weer.

Mogen we jouw bedrijf in een nieuw jasje steken?Neem contact op

EEN VISUEEL OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE

Begint met functioneel design en plan van aanpak

Vele makelaarskantoren maken gebruik van standaard templates van het markt dominante Realworks. Bart heeft bewust gekozen om onafhankelijk te zijn. Een bijkomend voordeel van deze onafhankelijkheid is dat je de weergave van je kantoor een aanbod in huizen op maat kunt maken.

Vanuit de positionering, doelen en de doelgroep zijn we gestart met schetsen om te bepalen waar welk element en op welke wijze wordt gepresenteerd. In onderstaande schetsen nemen we je mee in ons proces.

Bart gaf ons vrijheid van creatie en werkte samen met ons toe naar een op maat gemaakte website waarbij de te koop staande objecten een mooie visuele weergave hebben gekregen.

JETZE PAULUSMA, MINISTER VAN HANDEL

HET RESULTAAT

Een unieke en visuele website voor een makelaar met historie

De website van Struiksma Makelaars is visueel, vriendelijk en overzichtelijk. Middels een structurele opbouw van pagina’s, opvallende knoppen en een sticky menu heeft Bart een navigatievriendelijke website voor zijn websitebezoekers. Daarnaast onderscheid Bart zich met persoonlijke boodschappen, de verkoper aan het woord, tablet- en mobielvriendelijke website, zeer visuele weergave van te koop staande objecten en masonry weergave van foto’s.

Bart heeft diverse tools op de website meegekregen om individuele woningen te pushen en persoonlijk contact tot stand te brengen. Een mooi gevolg is dat Bart sinds de nieuwe website weer veel afspraakverzoeken krijgt, waar dat voorheen niet gebeurde.

BIJZONDERHEDEN

Totaalconcept

Naast de ontwikkeling van logo en website hebben we ook alle andere communicatiemiddelen gedesigned. Van brochures tot visitekaartjes en van te koop borden tot de boedelbak. Ook zijn we verantwoordelijk gemaakt voor het gevelontwerp. Kortom, alle communicatiemiddelen komen uit een mooie samenwerking tussen Bart Struiksma en zijn team en de Staat. 

Passie in ondernemen

Bart is een ondernemer die duidelijk weet wat hij wil. Hij is kritisch aangelegd en geeft pro-actief feedback. Bart heeft passie in zijn werk en wil dat alles in zijn concept klopt. Dit maakt Bart tot een aangename en intensieve (in de goede zin van het woord) samenwerkingspartner en hebben we ruimte gekregen om gedetailleerd te werken. Bedankt Bart voor de prachtige opdracht!

0

MAANDEN DOORLOOPTIJD VAN HET TOTALE CONCEPT
0

MAILS WERDEN VERSTUURD
0

WEBSITE BEZOEKERS PER MAAND
Wil je weten wat creatief conceptdenken bij de Staat inhoud? Neem contact op

Het was heerlijk, verfrissend en vernieuwend samenwerken.

BART STRUIKSMA, REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR ONROERENDE ZAKEN

Meer creaties van de staat