Jachtwerf de Jong

De kraamkamer van houten schepen

Een website zoals Bentley, maar dan anders..

VISUELE WEBSITE

Jachtwerf de Jong is een Friese jachtwerf waar al sinds 1653 houten schepen worden gebouwd en waar alleen de allerbeste vakmensen werken. Jachtwerf de Jong staat voor vakmanschap, hoog afwerkingsniveau en oog voor detail. De Hellingbaes Aaldert de Jong heeft oog voor detail en design. Het verzoek aan ons om zijn fantastische vloot boten en wijde opzet aan diensten te etaleren op het internet. De doelstelling voor de nieuwe website is het gevoel van de werf, het product, de sfeer, het ambacht en de historie op een heldere en eigentijdse wijze communiceren.

Concept
 
Tarek
Jetze
 
Webdesign
 
Tarek
 
Techniek
 
Aydin
 
Film
 
Willem
 
Concept
 
Tarek
Jetze
 
Webdesign
 
Tarek
 
Techniek
 
Aydin
 
Film
 
Willem
 

DE VERWACHTINGEN LAGEN HOOG

Dus werken we eerst een gedegen plan uit

Aaldert heeft torenhoge verwachtingen van zijn website. Hij wil het gevoel dat klanten bij zijn werf en product hebben overbrengen op zijn website. Visueel is daarbij het sleutelwoord. Aaldert heeft zich laten inspireren door visuele knoppen op de website van Bentley. De verschillende schepen moeten op op een ambachtelijke manier getoond worden.

Voordat we met het webdesign beginnen werken we eerst een plan de campagne uit. Op basis van een gezamenlijk brainstormgesprek met Aaldert hebben we getekende schetsen gemaakt van de functionaliteiten op de website. Daarbij springen de videoweergave op de homepage, de uitgebreide werkwijze, dienstendetailpagina, de schepenpagina en de historiepagina het meest in het oog.

Wil je een keer kennismaken om te kijken wat de Staat voor jou kan betekenen?Neem contact op

DE BOOMSTAM WORDT EEN BOOT

Het verhaal van Jachtwerf de Jong wordt uitgebreid verteld

Jachtwerf de Jong is er trots op dat men het ambacht in huis heeft om met vakmanschap, hard werken en liefde van één boomstam een uniek en exclusief schip kan bouwen. Men bouwt schepen met karakter en een ziel.

Zoals je op de huidige website kunt kijken wordt er op de website veel aandacht besteed aan de details en de visuele weergave van de prachtige schepen die gebouwd worden. De website kenmerkt zich in beleving, vertaling van de bedrijfsidentiteit en in een goede en gebruiksvriendelijke structuur. Men navigeert gemakkelijk en is zich bewust van de veelzijdigheid in het aanbod van producten en diensten.

Samen met Jeroen Blaauw deden we een sessie om Jachtwerf de Jong een strategie mee te geven.

TAREK LAARIF, MINISTER VAN CREATIE

De vormgeving van de website

Nauwsluitend bij de huisstijl

BIJZONDERHEDEN

Historiepagina

Jachtwerf de Jong kent een rijke historie. Deze historie verdiend het om rijkelijk verteld te worden. De historiepagina kenmerkt zich door wederom een visuele weergave met schermvullende afbeeldingen, uitleg en een strakke tijdlijn.

Film op ontvangstpagina

Het vakmanschap, rijke historie en de sfeer van Jachtwerf de Jong laat zich het beste vatten in een film. Op de welkomstpagina hebben we gebruik gemaakt van een film die direct start bij landing op de homepagina. Door de film extern te laten uploaden wordt de film snel gestart en blijft de snelheid van de website intact. 

0

VILSTIFTEN ZIJN GESNEUVELD IN DE CONCEPTFASE
0

BEZOEKERS PER MAAND
100%

AANGESLOTEN BIJ ALLE COMMUNICATIE-UITINGEN
Ervaar hier hoe we het internet mooier en gebruiksvriendelijker hebben gemaaktBEKIJK WEBSITE

De samenwerking loopt gesmeerd en soepel. Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd en daar hou ik van.

AALDERT DE JONGE, HELLINGBAES JACHTWERF DE JONG

Meer creaties van de staat