Big Five For life

Geef geluk een hand

Online en offline branding van een levensveranderende training 

DE REPRESENTATIE VAN DE ZOEKTOCHT NAAR GELUK

Onze webdesigner Tarek heeft zelden een conceptontwikkeling en webdesign opdracht gehad die zo inspirerend voor hem was. ZAGA Online Marketing was de aanstichter door ons uit te nodigen deel te nemen aan het ontwikkelen van een online en offline communicatieconcept om Big Five for Life opnieuw in de markt te zetten. Middels een aantal creatieve sessies zijn we aan de slag gegaan met een concept, fotoconcept, verrijking van de huisstijl en pay-off.  

Als gevolg van een fijne samenwerking met de opdrachtgever kregen we de vervolgopdracht om het webdesign van de nieuwe website voor onze rekening te nemen. Voor een optimaal resultaat heeft Tarek een training gevolgd om zich beter in de opdracht in te kunnen leven, uiteraard was Tarek ook zoekende naar zijn persoonlijke vijf persoonlijke levensdoelen. Deze opgedane inspiratie, gecombineerd met de visie en energie van Sijbe, Boukje en Anja, heeft een website opgeleverd waarmee Big Five for Life haar doelgroepen op een frisse en moderne manier aan kan spreken.

Concepting
 
Tarek
Jasper
 
Webdesign
 
Tarek
 
Projectleiding
 
Jetze
 
Concepting
 
Tarek
Jasper
 
Webdesign
 
Tarek
 
Projectleiding
 
Jetze
 

COMMUNICATIECONCEPT

"Get a life", "Jij aan het roer" of toch "Geef geluk een hand"

De naam “de Staat van Creatie” is bewust gekozen. De focus ligt enerzijds op webdesign en het bouwen van websites. Maar anderzijds op het ontwikkelen van communicatieconcepten voor bedrijven en merken, zowel offline als online. Hoe kunnen we de doelgroep optimaal benaderen? Hoe kunnen we een concept neerzetten die aansluit bij de bedrijfswaarden? Hoe weten we Nederland bewust te maken dat je Big Five kennen verhelderend, gelukkig makend en soms levens veranderend werkt?z
Dat zijn mooie vragen om mee aan de slag te gaan. Aan de hand van het strategie document zijn we, gezamenlijk met Jasper van Zanten (ZAGA Online Marketing), gaan brainstormen op de wijze waarop we Big Five for Life opnieuw in de markt gaan zetten. Middels een nieuwe propositie, concept, pay-off en huisstijl elementen. We nemen je in onderstaande fotopresentatie mee in de chronologische ontwikkeling van dit proces.

Mogen we jouw bedrijf/ merk ook in een nieuw jasje steken?Neem contact op

HET SCHETSEN VAN GELUK

De online vertaling van het vinden van je Big5!

Schetsmatig heeft Tarek de home pagina, de coachdetail pagina en de doelgroep pagina (particulieren) uitgewerkt. Belangrijke elementen voor het designen van de website waren; gebruiksvriendelijkheid, informeren, betrouwbaarheid, professionaliteit en overzichtelijkheid. Al deze elementen zijn verweven in de schetsen. Zo wordt betrouwbaarheid bijvoorbeeld gecreëerd door een visueel en strak design, met onafhankelijke beoordelingen van klanten en video-interviews met persoonlijke ervaringen van ervaringsdeskundigen.

Wat straalt er een positiviteit uit van het team van Big5! Ook weten ze allemaal goed wat ze willen en vullen ze elkaar goed aan in specialismen. Op de een of andere manier was er direct synergie, waardoor we elkaar heel goed begrepen en we tot dit prachtige eindresultaat zijn gekomen.

TAREK LAARIF, MINISTER VAN CREATIE

DESIGN IN HARMONIE

Harmonie druppelt door in design

Harmonie, één van de vijf persoonlijke levensdoelen van Tarek Laarif, Minister van Creatie bij de Staat. Harmonie is één van de factoren waarin je bij webdesign naar streeft. Harmonie is wat bigfiveforlife.nl gekregen heeft. Er zijn in totaal 11 unieke templates gecreëerd waarmee de website is opgebouwd. De gekozen stijl is vooral fris, strak en bezit speelse elementen. De doelgroepen ‘particulieren, scholen en bedrijven’ worden direct op de home pagina naar de plaats van bestemming genavigeerd.

Iedere doelgroep heeft zijn eigen landingspagina, waarbij alle relevante elementen die Big Five for Life kan bieden aan de doelgroep wordt aangeboden. Middels de fel oranje gekleurde call-to-action knoppen wordt de bezoeker geleidt naar een aanvraag van informatie of aanmelden voor een training. Pindrop (technisch specialist) heeft ons design 1 op 1 in een goed functionerende website opgeleverd.

BIJZONDERHEDEN

Offline middelen

Ook offline manifesteert Big Five for Life zich. Zo is Sijbe een actief netwerker en is regelmatig op bezoek bij bedrijven. Daarnaast is de organisatie op beurzen actief. Voor iedere gelegenheid past Big Five for Life ondersteunende middelen toe om het verhaal goed aan hen doelgroepen over te kunnen brengen. Hiervoor hebben wij diverse middelen ingezet zoals visitekaartjes, brochures en roll-up banners.

Samenwerking

Wellicht bijna een cliché op onze website. Maar toch willen we wederom een fantastische klant bedanken voor een geweldige samenwerking. Ook bedankt voor alle vervolgopdrachten die we kregen en krijgen. Daar straalt veel vertrouwen uit, waar wij veel energie uit halen. Samenwerkingen als met ZAGA Online Marketing, Pindrop en Big Five for Life maakt wederom duidelijk dat kleine specialistische bedrijven tot mooie dingen in Staat zijn.

0

UREN GEBRAINSTORMD
0

PEPERNOTEN GEGETEN
0

MINISTER ONTDEKTE ZIJN BIG5
Wil je weten wat creatief conceptdenken bij de Staat inhoudt? Neem contact op

Tarek creëert datgene wat je in je hoofd hebt, maar dan nóg beter! Je merkt direct dat er vanuit passie wordt gewerkt!

ANJA VAN DINGEN, HAPPINESS MANAGER BIG FIVE FOR LIFE

Meer creaties van de staat