De regering

De ministers en haar staatssecretarissen

Organiserend, bereikbaar en flexibel zijn karaktereigenschappen waarmee Jetze klanten optimaal begeleidt in de realisatie van concept of website. Jetze heeft als Handelsminister contacten om concepten optimaal te realiseren. Jetze wordt intrinsiek gemotiveerd door leuke klanten die een passie voor hun vak of onderneming hebben. Zelf wordt hij blij als klanten door en door tevreden zijn.

Webdesigner, creatieveling en conceptdenker. Dit zijn de rollen die Tarek als Minister van Creatie vervuld. Tarek is een creatieveling die iedere droom of idee tot een sluitend (online) concept omzet. Onderscheidend, gebruiksvriendelijk en uniek webdesign is waarmee hij zich profileert. Tarek wordt blij van het bedenken van totaalconcepten en blije mensen en houdt niet van negativiteit en doemdenkers.

Onze Staatssecretaris brengt het kabinet in balans. Marije is een rijzende ster op het gebied van design. Als Staatssecretaris van Creatie is ze de sparringspartner van de minister en drukt ze haar creatieve stempel op de Designzaken waar zij haar hand op legt. Met Marije in de gelederen is de kans om u als klant te verbazen wederom aanzienlijk gestegen.

In de breedste zin van het woord is Klaas-Wytze een rasechte staatssecretaris van Creatie. Naast een online design virtuoos is Klaas-Wytze ook behendig in html en css. Een zeldzame mix van kwaliteiten die maakt dat Klaas-Wytze een project van begin tot eind kan creëeren. Zijn onkunde treffen we aan tijdens de lunch, hij is namelijk levensgevaarlijk voor zichzelf met een kaasschaaf.

Jelle Jacob
Bijstands ambtenaar
Jelmer
DESIGNBELEID
Rutger
Staatsie fotograaf
Bastiaan
Ingewikkelde zaken
Richard
Implementatie
Aydin
infrastructuur
Anouk
identiteitsbeleid
Susan
Video propagandist
Marco
inlichtingen officier